Karin Gerfen

Oprichter Springstof & Trainer Creativiteit gezocht

#creativiteit #beeldend | www.karingerfen.nl


Kunst en educatie zijn voor mij onlosmakelijke aan elkaar verbonden.
Als beeldend kunstenaar maak ik ruimtelijke installaties op locatie. Je zou mijn werk kunnen omschrijven als 'ruimtelijke draadtekeningen'. In mijn werk als beeldend docent ga ik ook op zoek naar verbindingen.

Ik ontwikkel en begeleid kunsteducatieprojecten en laat het 'verbinden' hierbij een rode draad in dit werkveld zijn. Naast mijn werk voor Springstof geef ik o.a. vakdidactiek en begeleid ik interdisciplinaire maakprocessen bij ArtEZ Hogeschool voor de kunsten.

Bij Springstof ontwikkel, coordineer en geef ik trainingen samen met Annerieke alle programma's.
Annerieke Otten

Oprichter Springstof & Trainer Creativiteit gezocht

#creativiteit #spel #theater | www.anneriekeotten.nl


Je verbeelding en je fantasie zijn kostbare vermogens. Als kind ben je aldoor aan het spelen en fantaseren. Maar als volwassene moet je soms hard werken om niet te veel in het denken te schieten. Ik zie het als mijn missie om mensen, hoe oud of jong ze ook zijn, te laten ervaren hoe rijk hun verbeeldingskracht is.

Als trainer binnen het onderwijs geef ik docenten handvaten om leerlingen meer ruimte te geven om zichzelf te uiten en om hun creativiteit te ontplooien.

Bij Springstof ontwikkel, coordineer en geef ik trainingen samen met Karin.
Gasttrainers

Voor onze trainingen schakelen we indien nodig of gewenst diverse gasttrainers in. Immers het interdisciplinair, alsook het vakoverstijgend werken en het creatieve proces vraagt om diverse expertises en wij houden van remixen! Vraag naar de mogelijkheden.