Springstof

Maak kennis met Springstof, trainingen in verbeeldingskracht. Meer aandacht voor creativiteit. Dat is onze missie. Wij bieden inspirerende trainingen en trajecten aan voor schoolbesturen, directies en leerkrachten in het primair en voorgezet onderwijs waarbij je anders gaat kijken naar de plek en functie van de creatieve vakken. Nieuwsgierig? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Onze drijfveer is de leerling. Wij wensen dat alle kinderen en jongeren opgroeien in een rijke leeromgeving die zich niet enkel richt op de cognitieve vakken, maar waarin de leerkracht voor de klas is uitgerust met een breed palet van leermiddelen om een kind te laten groeien.

Onze doelgroep? De leraar. De leraar die wil vernieuwen, die onderwijsontwikkeling in zijn of haar eigen klas wil inzetten. De leraar die wil en samen met ons durft te doen! De leraar die de kracht van verbeelding wil vergroten op welke plek dan ook.

Onze klant? De schoolbestuurder die vernieuwing in zijn of haar school wil. Culturele instellingen die samen iets nieuws willen ontwerpen. Culturele bedrijven die de verbeeldingskracht willen aanzetten bij hun medewerkers.

#co-creatie #vakoverstijgend #integraalcultuuronderwijs #onderwijsontwikkeling


NIEUWSGIERIG NAAR ONS AANBOD ?

KIJK BIJ TRAININGEN VOOR MEER INFO OVER O.A. ARCHITECTS OF PLAY!'' EVERYTHING GREAT THAT EVER HAPPENED IN THIS WORLD

HAPPENED FIRST IN SOMEBODY'S IMAGINATION''

ASTRID LINDGRENWij zijn CRKBO geregistreerd